Bruggen bouwen tussen burgers en beleid. Zodat iedereen kan meedoen

Data en online technologie maken het mogelijk om doelgroepen op maat te bedienen met persoonlijk relevante communicatie en content. Een unieke gebruikerservaring die mensen precies op het juiste moment in hun klantreis informeert en helpt, is de norm geworden. Voor bedrijven, organisaties en ook voor overheden.

Happy Together ondersteunt (semi)overheden om precies dáár te zijn waar specifieke doelgroepen zich online bevinden. En ze een op maat gemaakte gebruikerservaring te bieden op laptop, tablet of smartphone. Want met on demand producten, diensten en support creëer je impact en beweging.

Tegelijkertijd helpen we gebruikers van overheidsdiensten, die soms door het vele beleid het bos niet meer zien, met een wenkend perspectief, helderheid voor hun persoonlijke situatie en de mogelijkheid om te handelen.

Waarom? Omdat we geloven in een maatschappij waarin iedereen een faire kans krijgt om mee te doen. Met creatieve, toegankelijke en impactvolle communicatie dragen we daar graag ons steentje aan bij.

Happy Together is een label van Happy Horizon groep, een groep van gespecialiseerde bureaus op het gebied van (online) marketing, communicatie, creatie, webdevelopment/IT en data.

Happy Horizon groep werkt voor